Rock Solid

Klik hier om je in te schrijven voor de Rock Solid nieuwsbrief van de kleine kerk!

Rock Solid is een nieuw jongerenprogramma bij de kleine kerk voor de leeftijdsgroep vanaf groep 7 t/m de 2e klas van de middelbare school.

Dit is een zeer bekend programma van de organisatie Youth for Christ (www.yfc.nl). Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor jongeren en andere kerkgemeenten hebben hier zeer positieve ervaringen mee. Het programma is er op gericht dat jullie elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar in gesprek kunnen gaan en biedt de mogelijkheid om te groeien in je geloof.

Het programma, met allerlei originele spellen, wisselt zich in hoog tempo af. Je wordt ingedeeld in kleine groepjes bij een jeugdleider waar je de spellen mee doet, je eigen mening leert vormen over allerlei onderwerpen, je ervaringen met elkaar deelt en je leert hoe de bijbel in jouw leven van belang kan zijn.

Rock Solid zal tijdens de kerkdienst zijn (je gaat dus niet naar de gewone kerkdienst!) en vervangt de Kindernevendienst en catechisatie. Twee keer per maand wordt Rock Solid georganiseerd in de Verdieping.

Onderaan vind je het programma voor Rock Solid 2015-2016

Indien er vragen zijn over het jongerenprogramma dan kan er contact opgenomen worden met: Marije van den Steenhoven of Bert Sneijders (jeugdraad@kleinekerk.nl)

zo 11 juni 2017 10:00-11:00
Rebels: Tegen de stroom in
Locatie: De Verdieping
zo 25 juni 2017 10:00-11:00
Eindfeest : Modder zweet en spierpijn?
Locatie: De Verdieping