Kerkbalans

Als kerkgemeenschap zijn we afhankelijk van uw vrijwillige bijdragen en giften. De actie Kerkbalans is een jaarlijkse actie om onze kerk en het kerkenwerk in de gemeente in stand te houden. De erediensten, de vele activiteiten, de verwar­ming, de verlichting, personeelskosten, pastorale projecten – het zijn kosten die gemaakt worden om de kerkdeuren open te houden, en u en vele anderen welkom te heten. Met uw bijdragen hopen we (financieel) in balans te zijn en te blijven.
Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Giften voor de instandhouding van onze kerkgemeenschap kunt u doen via het financieel portaal. Voor de actie Kerkbalans kunt u niet rechtstreeks via de website uw toezegging of betaling doen. Het financieel portaal wordt daarvoor vanuit de bijdragenadministratie van onze kerkgemeenschap aangestuurd. Voor de digitale afhandeling van uw kerkelijke bijdrage is het gewenst dat u uw e-mailadres bij kerkelijkbureau@kleinekerk.nl  laat registreren. Jaarlijks ontvangt u in de maand januari dan een e-mail waarin de toezegging kan worden geregistreerd. Uw toezegging wordt vervolgens auto­matisch ver­werkt.

Ook de financiële af­wik­keling van uw bijdrage kan makkelijker verlopen. Desgewenst kunt u de bijdrage via iDEAL betalen. U krijgt in de door u gekozen perio­de van ons een e-mail met een link naar iDEAL, waarmee u direct in de be­veiligde omgeving van uw eigen Bank de bijdrage kunt overmaken.