Collectebonnen

U kunt tijdens de collectes betalen met collectebonnen. Als u bonnen gebruikt, kunt u uw giften aftrekken als kosten bij uw aangifte inkomstenbelasting.

We hebben twee soorten collectebonnen, beide in vellen van 20 stuks te bestellen:
  • Collectebonnen van € 0.60 (oranje), per vel € 12
  • Collectebonnen van € 1.20 (grijs), per vel € 24
Bestellen kan als volgt:
  • Via het Financieel Portaal van de Kleine Kerk (bestellen collectebonnen, tijdelijk niet mogelijk), of
  • U maakt een veelvoud van € 12 over op bankrekeningnummer NL14 FVLB 0699 6412 68 ten gunste van de Protestantse Gemeente Voorhout te Voorhout. Bij de mededelingen vermeldt u hoeveel oranje vellen (à € 12) en/of hoeveel grijze vellen (à € 24) u wilt hebben.

Als u ervoor zorgt, dat het betaalde bedrag klopt met uw bestelling, dan zorgen wij ervoor, dat u de bonnen tijdig in huis hebt. Houdt u rekening met een levertijd van ongeveer twee weken, afhankelijk van de drukte en de beschikbaarheid van onze vrijwilligers.
Uiteraard is het ook mogelijk om de collectebonnen aan te schaffen op het kerkelijk bureau (elke eerste zondag van de maand na afloop van de kerkdienst).