Bezoek André Rouvoet aan Kleine Kerk: 30 mei

Bezoek André Rouvoet aan Kleine Kerk: 30 mei (Joep van den Berg) / Bob van den Steenhoven)

Op dinsdag 30 mei komt André Rouvoet, (oud-minister voor Jeugd en Gezin, tevens vicepremier) naar Voorhout om met gemeenteleden in gesprek te gaan over het geloof. Deze bijeenkomst wordt van 19.30 – 22.00 uur gehouden in de Kleine Kerk . Aan de hand van de actualiteit en een bijbels thema zal André Rouvoet met gemeenteleden in gesprek gaan over de geloofsbeleving. Een en ander zal worden afgewisseld met lichte pianomuziek. Na afloop zullen we de avond, onder het genot van een hapje en drankje in de verdieping met elkaar afsluiten. Natuurlijk hopen wij op een grote opkomst!