De eredienst en corona...

U kunt zich aanmelden door op de navolgende tekst te klikken: reservering kleine kerk

Corona…we zijn er nog niet vanaf. Helaas is het toch weer nodig om, met het oog op het aantal oplopende besmettingen, het mondkapje en de 1,5 meter maatregel in te voeren. Voor de zondagse eredienst betekent dit concreet:
  • een mondkapje is weer verplicht, behalve als u op uw plek zit;
  • in plaats van 2 stoelen tussenruimte, gaan we weer terug naar 3 stoelen tussen personen niet uit hetzelfde huishouden;
  • de banken blijven om en om bezet;
  • het collecte moment is aan het eind van de dienst bij het uitgaan van de kerk;
  • reserveren blijft tot nader order nodig zodat er een passende indeling kan worden gemaakt;
  • bij het koffiedrinken in de De Verdieping vragen wij u om te gaan zitten;
  • gevaccineerd of niet gevaccineerd; er wordt NIET om een coronatoegangsbewijs gevraagd, het past niet in het kerkelijk denken om van te voren te controleren of mensen welkom zijn. Wij gaan er van uit dat u oog heeft voor uw mede gemeenteleden en thuis blijft als u klachten heeft.

Let op: Klik op de tijdsaanduiding (10.00 – 11.15) op de door u gewenste datum, vul vervolgens de invullijst in en bevestig uw afspraak met de onderste blauwe knop. U krijgt dan een email ter bevestiging van uw reservering. Indien u onverhoopt geen email krijgt dan is er mogelijk iets mis gegaan, bel dan met Peter Boers 06-40378205.

Reserveren kan elke week van maandag tot en met zaterdag 18.00 uur. Wanneer u niet via internet kunt reserveren, dan kunt u tussen 19:00 - 21:00 uur tot en met vrijdagavond uw reservering telefonisch doorgeven aan: Peter Boers 06-40378205 of Willemiek den Haan 06-34301758.

Indien reserveren vanwege het maximum aantal bezoekers niet meer mogelijk is, dan kunt u een mail sturen naar scriba@kleinekerk.nl en wordt u op de lijst voor de week erop gezet. Voor verdere informatie m.b.t. de regels en werkwijze verwijzen wij u naar onderstaand gebruiksplan voor ons kerkgebouw. Wanneer u vragen heeft kunt u via scriba@kleinekerk.nl of tel: 0252-217055 contact opnemen met onze scriba Krista Vliegenthart.