Onze kerk gaat weer voor u open!

Met ingang van zondag 30 mei is het dan zover, indien u dit wenst en daartoe in de gelegenheid bent dan kunt u onze kerkdiensten weer fysiek bijwonen!
Er is nog geen kindernevendienst en beperkt crèche, wij hopen deze z.s.m. weer op te starten.
Voor het kerkbezoek houden wij vooralsnog een aantal van maximaal 30 personen aan (excl. predikant, koster, musicus en ambtsdragers). In verband met de Corona maatregelen, resp. de administratie van de bezoekers is reserveren voor onze kerkdiensten wel verplicht.

U kunt zich aanmelden door op de navolgende tekst te klikken: reservering kleine kerk

Let op: Klik op de tijdsaanduiding (10.00 – 11.15) op de door u gewenste datum, vul vervolgens de invullijst in en bevestig uw afspraak met de onderste blauwe knop. U krijgt dan een email ter bevestiging van uw reservering. Indien u onverhoopt geen email krijgt dan is er mogelijk iets mis gegaan, bel dan met Peter Boers 06-40378205.

Reserveren kan vanaf nu elke week van maandag tot en met zaterdag 18.00 uur. Wanneer u niet via internet kunt reserveren, dan kunt u tussen 19:00 - 21:00 uur tot en met vrijdagavond uw reservering telefonisch doorgeven aan: Peter Boers 06-40378205 of Willemiek den Haan 06-34301758.

Indien reserveren vanwege het maximum aantal bezoekers niet meer mogelijk is, dan kunt u een mail sturen naar scriba@kleinekerk.nl en wordt u op de lijst voor de week erop gezet. Voor verdere informatie m.b.t. de regels en werkwijze verwijzen wij u naar onderstaand gebruiksplan voor ons kerkgebouw. Wanneer u vragen heeft kunt u via scriba@kleinekerk.nl of tel: 0252-217055 contact opnemen met onze scriba Krista Vliegenthart.