Onze kerk is weer voor u open!

U kunt zich aanmelden door op de navolgende tekst te klikken: reservering kleine kerk

U heeft ongetwijfeld meegekregen dat vanaf 25 september 2021 de maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus worden versoepeld. De belangrijkste maatregel is de 1,5 meter maatregel. Formeel komt deze te vervallen. Tegelijkertijd benadrukt de overheid dat gepast afstand houden nog steeds noodzakelijk is. Hoe wij als gemeente ‘gepast afstand’ invullen is afhankelijk van de grootte en indeling van ons kerkgebouw. Niet voor niets draagt onze kerk de trotse naam Kleine Kerk.

Reserveren blijft tot nader order nodig zodat er een passende indeling kan worden gemaakt (zie hierboven).

Volgend in de lijn van de PKN heeft de KR daarom het volgende besluit genomen;

• Met ingang van heden is er ruimte voor 52 personen in de kerk
  • Er wordt 1 rij stoelen teruggeplaatst
  • In plaats van 3 stoelen tussenruimte, gaan we naar 2 stoelen tussen personen niet uit hetzelfde huishouden
  • De banken blijven om en om bezet
  • Het collecte moment is aan het eind van de dienst bij het uitgaan van de kerk
  • Reserveren blijft tot nader order nodig zodat er een passende indeling kan worden gemaakt
  • Bij het koffiedrinken in de De Verdieping vragen wij u om te gaan zitten
  • Er wordt NIET om een coronatoegangsbewijs gevraagd, het past niet in het kerkelijk denken om van te voren te controleren of mensen welkom zijn
  • Wel vragen wij u om bij klachten thuis te blijven
Tot slot; de meningen over de corona maatregelen zijn in de samenleving, en dus ook in de kerk, sterk verdeeld. Als kerkenraad zijn wij ons hier erg van bewust. Toch willen wij u vragen om uw begrip en geduld. Net als u/jij verlangen wij enorm naar een tijd waarin dit soort maatregelen niet meer nodig zijn en we met elkaar gemeente kunnen zijn zonder ‘corona-gedoe’.

Let op: Klik op de tijdsaanduiding (10.00 – 11.15) op de door u gewenste datum, vul vervolgens de invullijst in en bevestig uw afspraak met de onderste blauwe knop. U krijgt dan een email ter bevestiging van uw reservering. Indien u onverhoopt geen email krijgt dan is er mogelijk iets mis gegaan, bel dan met Peter Boers 06-40378205.

Reserveren kan vanaf nu elke week van maandag tot en met zaterdag 18.00 uur. Wanneer u niet via internet kunt reserveren, dan kunt u tussen 19:00 - 21:00 uur tot en met vrijdagavond uw reservering telefonisch doorgeven aan: Peter Boers 06-40378205 of Willemiek den Haan 06-34301758.

Indien reserveren vanwege het maximum aantal bezoekers niet meer mogelijk is, dan kunt u een mail sturen naar scriba@kleinekerk.nl en wordt u op de lijst voor de week erop gezet. Voor verdere informatie m.b.t. de regels en werkwijze verwijzen wij u naar onderstaand gebruiksplan voor ons kerkgebouw. Wanneer u vragen heeft kunt u via scriba@kleinekerk.nl of tel: 0252-217055 contact opnemen met onze scriba Krista Vliegenthart.