• Gebreide mutsjes project Gambia 2019

Wat doet de Diaconie?
Behalve geestelijke bijstand staat de Kleine Kerk ook hen bij die moeilijk aansluiting kunnen vinden in het maatschappelijk leven, en die minder bedeeld zijn. Dit doen we door landelijke, regionale of lokale diaconale projecten te steunen of door mensen individueel bij te staan.

Ook in 2020 maken wij ons weer sterk voor anderen. De Diaconale Raad heeft besloten om het project 'Zomerkamp YMCA Rijswijk' dit jaar te ondersteunen.

Dit jaar gaan we onze diaconale doel actie houden voor het zomerkamp van YMCA Rijswijk. De organisatie YMCA bestaat al ruim 75 jaar. YMCA verzorgt kampen voor kinderen. Alle kinderen mogen mee! Om dat voor elkaar te krijgen proberen ze dan ook de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht het toch niet lukken om dit bedrag te betalen voor de ouders wordt het doormiddel van sponsors toch mogelijk. Waaronder dit jaar onze gemeente. Als  blijkt dat deze kinderen niet beschikken over een slaapzak of genoeg kleding wordt dit bekostigd. Verder is er nog meer nodig; nieuw spelmateriaal, keukenspullen, tenten etc. Hier is veel geld voor nodig!

Wij willen als Diaconie deze kinderen een leuke vakantieweek bezorgen. We gaan hier in het komende jaar acties voor voeren. Dus let op deze woorden ludiek, leuk en voor elk wat wils.

Hou de zondagsbrief en kerkbrief in de gaten voor meer informatie over onze actie’s