Actie Kerkbalans 2019: Geef voor je kerk

Voor de Actie Kerkbalans 2019 is het thema "Geef voor je kerk". De actieperiode is van 19 januari t/m 2 februari 2019.

Kerk zijn we samen. In 2018 gaf onze gemeente € 76.350,= aan de Actie Kerkbalans. Dankzij deze opbrengst konden we onze wekelijkse kerkdiensten houden, bijeenkomsten organiseren, pastorale bezoeken brengen, omzien naar elkaar, in het kort gezegd kerk met elkaar zijn.
Voor 2019 streven wij naar een opbrengst van € 81.500,=. Maar dan nog resteert er in 2019 een aanzienlijk tekort. Een richtlijn voor bijdragen en inzage in de begroting 2019 is te verkrijgen via cvk@kleinekerk.nl.
Ziet u ook hoe belangrijk de kerk is voor mensen van binnen en buiten de kerk? Geef dan via Actie Kerkbalans. Daarom vragen we u om ook dit jaar te geven aan uw kerk. Zodat we samen kunnen blijven bestaan en geven aan anderen.
Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Giften voor de instandhouding van onze kerkgemeenschap kunt u doen via het financieel portaal. Voor de Actie Kerkbalans kunt u niet rechtstreeks via de website uw toezegging of betaling doen. Het financieel portaal wordt daarvoor vanuit de bijdragenadministratie van onze kerkgemeenschap aangestuurd. Voor de digitale afhandeling van uw kerkelijke bijdrage is het gewenst dat u uw e-mailadres bij kerkelijkbureau@kleinekerk.nl laat registreren. Jaarlijks ontvangt u in de maand januari dan een e-mail waarin de toezegging kan worden geregistreerd. Uw toezegging wordt vervolgens auto­matisch ver­werkt.

Ook de financiële af­wik­keling van uw bijdrage kan makkelijker verlopen. Desgewenst kunt u de bijdrage via iDEAL betalen. U krijgt in de door u gekozen perio­de van ons een e-mail met een link naar iDEAL, waarmee u direct in de be­veiligde omgeving van uw eigen Bank de bijdrage kunt overmaken.