Actie Kerkbalans 2021: Geef vandaag voor de kerk van morgen

Voor de Actie Kerkbalans 2021 is het thema "Geef vandaag voor de kerk van morgen". De actieperiode is van zaterdag 16 januari t/m 30 januari 2021.

“Een oase van rust in de hectiek van alledag”. “Een plek waar ik vragen kan stellen over mijn leven”. “Ik kan er mijn geloof beleven en anderen ontmoeten”. Dat zijn veel gegeven antwoorden op de vraag: “Wat betekent de kerk voor u?” Het zijn antwoorden van mensen die vandaag in de kerk komen, maar die voor de mens van morgen niet veel anders zullen zijn.

Wij willen u vragen om een financiële bijdrage, zodat we ook in het komende jaar er kunnen zijn voor iedereen die de kerk nodig heeft. Zo kan de kerk haar plek blijven innemen in Voorhout.

Geef vandaag voor de kerk van morgen. Want ook voor de generaties die komen wil de kerk heel graag inspirerend, gastvrij en zorgzaam voor elkaar zijn. Helpt u mee?