Actie Kerkbalans 2022: Geef vandaag voor de kerk van morgen

Het thema van de Actie Kerkbalans 2022 is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Want ook in de toekomst willen we als kerk van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Daar hebben we de financiële steun van onze gemeenteleden bij nodig. De bijdragen van onze gemeenteleden zijn noodzakelijk om te kunnen bestaan. Vandaar dat we hen, en dus waarschijnlijk ook u, ook dit jaar weer om een bijdrage vragen. Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!

De actie Kerkbalans 2022 is op 15 januari van start gegaan, de e-mails voor toezeggingen voor 2022 gaan de deur uit en voor zover geen e-mail adres bekend is zijn er door lopers brieven bezorgd. Bij degenen die een brief hebben ontvangen wordt de antwoordenveloppe voor eind januari weer opgehaald. En indien u inzake kerkbalans een e-mail heeft ontvangen, wilt u deze dan beantwoorden? Hopelijk krijgen we dan snel zicht op de bijdragen waar we in 2022 op mogen rekenen.