Actie Kerkbalans 2023: Samen voor de kerk van morgen

Het thema van de Actie kerkbalans 2023 is “Samen voor de kerk van morgen”.

Want ook in de toekomst willen we als kerk van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Daar hebben we de financiële steun van onze gemeenteleden bij nodig. De bijdragen van onze gemeenteleden zijn noodzakelijk om als kerk te kunnen bestaan, Vandaar dat we hen, en waarschijnlijk ook u, ook dit jaar weer om een bijdrage vragen. Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!

De actie Kerkbalans 2023 is op 14 januari van start gegaan, de e-mail voor toezeggingen voor 2023 zijn de deur uit en voor zover geen e-mailadres bekend is zijn er door lopers brieven bezorgd. Bij degenen die een brief hebben ontvangen wordt de antwoordenveloppe voor eind januari weer opgehaald. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan kunt u deze mailen naar cvk@kleinekerk.nl.

En indien u inzake Kerkbalans een e-mail heeft ontvangen, wilt u deze dan beantwoorden? Heeft u geen brief of e-mail ontvangen, kijk dan s.v.p. in uw spam-box. Mocht u niets hebben ontvangen en wenst u alsnog bij te dragen? Stuur dan een e-mail naar cvk@kleinekerk.nl.