Collectebonnen

U kunt tijdens de collectes betalen met collectebonnen. Als u bonnen gebruikt, kunt u uw giften aftrekken als kosten bij uw aangifte inkomstenbelasting.

We hebben vier soorten collectebonnen, beide in vellen van 20 stuks te bestellen:
  • Collectebonnen van € 0.60 (oranje), per vel € 12
  • Collectebonnen van € 1.00 (groen), per vel € 20
  • Collectebonnen van € 1.20 (wit), per vel € 24
  • Collectebonnen van € 2.00 (geel), per vel € 40
Bestellen kan als volgt:
  • Het liefst via het Financieel Portaal van de Kleine Kerk (bestellen collectebonnen) i.v.m. snellere levering van de collectebonnen, of
  • U maakt het totale bedrag over op bankrekeningnummer NL85 RABO 0373 7311 83 gunste van de Protestantse Gemeente Voorhout te Voorhout. Bij de mededelingen vermeldt u hoeveel oranje (à € 12), groene (à € 20), witte (à € 24) en/of gele (à € 40) vellen u wilt hebben.

Als u ervoor zorgt, dat het betaalde bedrag klopt met uw bestelling, dan zorgen wij ervoor, dat u de bonnen tijdig in huis hebt. Houdt u rekening met een levertijd van ongeveer twee weken (tot drie weken als u niet bestelt via het Financieel Portaal), afhankelijk van de drukte en de beschikbaarheid van onze vrijwilligers.
Uiteraard is het ook mogelijk om de collectebonnen aan te schaffen op het kerkelijk bureau (elke eerste zondag van de maand na afloop van de kerkdienst).