Alpha cursus

Op dinsdag 19 september start er weer een nieuwe Alpha-cursus. In een gezellige sfeer na een lekkere maaltijd wordt er per avond in groepjes een thema besproken, zoals "Is er meer".
Wat is Alpha?
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
Voor wie?
Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen, zoals ‘Is er meer?’, ‘Wie is de Heilige Geest?’, ‘Hoe leidt God ons?’, ‘Hoe kan ik het kwade weerstaan? . Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
De Alpha begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom
Lijkt het je wat? Stuur dan een mail naar ruud@kleinekerk.nl of gertjan@kleinekerk.nl en dan sturen we jou nog wat informatie toe. De Alpha begint op dinsdag 19 september en wordt gehouden in Voorhout.
Wij hebben er in ieder geval zin in en we vinden het natuurlijk ook heel leuk om jou te ontmoeten!

Met een enthousiaste groet van ons,

Gertjan Poot en Ruud van Overbeek
(aanspreekpunt voor de Kleine Kerk.)