Alpha cursus vanaf 10 januari 2019

Wat is Alpha?
Alpha bestaat uit interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en inspirerend!
Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in circa twaalf bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt.
De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!

Aanmelden en/of meer informatie via: alphacursus@kalebteylingen.nl en/of 'Lees Meer'

Iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als: "Waarom ben ik hier?" en "Wat is eigenlijk de zin van het leven?" Deze vragen worden vooral gesteld rondom life events als geboorte, sterven, verandering van baan, werkeloosheid, enz. Soms worden die vragen weer weggestopt, maar liever zien we natuurlijk dat die vragen gesteld worden op jouw Alpha. Bij Alpha ga je met elkaar op zoek naar een antwoord op deze en soortgelijke levensvragen. De Alpha vindt 's avonds plaats en start met een heerlijke maaltijd. Er is tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Daarna wordt er een inleiding gehouden over een bepaald thema. Na de inleiding ga je uiteen in kleine groepjes, waar ruimte is om alle vragen te stellen die je hebt. In totaal hebben al meer dan 265.000 mensen Alpha in Nederland gevolgd.

Ook als je al jaren gelooft en/of naar de kerk gaat kan het heel zinvol zijn om een Alphacursus te volgen. Het is een mooie gelegenheid en waardevolle ervaring om je christelijke geloof opnieuw te ontdekken en nieuwe gezichtspunten te onderzoeken!
Al het vrijwilligerswerk wat velen van ons doen, doe je vooral voor anderen. De Alphacursus doe je vooral voor jezelf !

Het team wat deze Alphacursus organiseert en begeleidt bestaat uit leden van Kaleb Teylingen en van de Kleine Kerk Voorhout.

Start vanaf 10 januari 2019 en duurt tot 11 april, op donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur in De Verdieping in Voorhout.

Aanmelden en/of meer informatie via: alphacursus@kalebteylingen.nl