29 september 2019 - Cupcakes versieren bij de Kinder Neven Dienst

Op zondag 29 september 2019 was het ondanks het slechte weer een beetje feest! Want het was Kerkproeverij en we gingen zelf cupcakes versieren bij de Kinder Neven Dienst!

De opkomst van kinderen was enorm! Behalve onze vaste club KND-kinderen, was er een groot aantal kinderen als gast meegekomen met hun opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes en buren.

Na een praatje van dominee Joep gingen we met z’n allen naar De Verdieping. Daar stond een lange tafel met allemaal versierselen. Iedereen kreeg een cupcake en mocht deze zelf versieren. Sommige kinderen maakten er allemaal glitters op, anderen bloemetjes en er waren ook zelfs hamburgers gemaakt…

Na dat ene cupcake-je mocht je er nog één maken en nog één…. En toen waren de cupcakes echt op en werden we gebeld door de koster dat we terug moesten naar de kerk. Ook de kinderen van de creche gingen terug naar de kerk, zodat we met z’n allen de zegen van God mochten ontvangen.

De cupcake-kunstwerken bleven uitgestald op de tafel, zodat alle moeders, vaders, oma’s, opa’s en alle andere mensen ze na de dienst bij het koffiedrinken konden bewonderen. Toen mochten we de heerlijke cupcakes eindelijk opeten!

Mmmmmmmmmmmm, echt heerlijk!!!

Komen jullie volgende keer weer naar de KND?!! Dat zouden we leuk vinden!

Groetjes van de leiding,

Marije, Jacobiene, Robert-Jan en Esthe