Digitale collecte nu ook mogelijk

Omdat we niet kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte(n) digitaal een bijdrage te doen..
  • Voor de diaconale collecte kunt u gebruik maken van de volgende link: diaconale collecte
  • Voor de collecte ten behoeve van het kerkelijk werk kunt u gebruik maken van de volgende link: kerkelijke collecte

Door te klikken op de link wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift(en) meteen via iDEAL betalen.

Een tweetal aandachtspunten:

• Uw betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen.
    Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.
  • Bij de diaconale collecte gelieve u in het opmerkingenveld het doel van de collecte op te nemen.

Wij danken u voor uw gift(en)!