Reserveren Kerkdiensten

Geachte gemeenteleden, beste broeders en zusters,

Zoals al weken aangekondigd kunnen we vanaf zondag 5 juli 2020 als gemeente weer bij elkaar komen in de Kleine Kerk. Helaas kunnen we nog niet allemaal komen, maar toch zijn we blij dat we met een groep van ongeveer 35 mensen een begin kunnen maken. We moeten ons nog wel aan de regels van het RIVM houden, maar dat nemen we maar voor lief. Het is al fijn dat we elkaar weer ontmoeten in de erediensten als is het maar met beperkingen. Vanaf maandag 29 juni kunt u zich aanmelden via deze reserverings-website. Let op: Reserveren kan elke week vanaf maandag tot/met vrijdag 17.00 uur. Indien reserveren niet meer mogelijk is vanwege het bereikte aantal personen, dan kunt u een mail sturen naar scriba@kleinekerk.nl en wordt u op de lijst voor de week erop gezet. Voor verdere informatie m.b.t. de regels en werkwijze verwijzen wij u naar de Zondagsbrief van 21 juni. Vanaf begin juli zal het gebruikersplan op de website geplaatst worden. Wanneer u nog vragen hebt kunt u contact opnemen met de scriba’s via scriba@kleinekerk.nl of tel: 0252-217055.